REKLAMA

REKLAMA

Kategorie
Zaloguj się

Zarejestruj się

Proszę podać poprawny adres e-mail Hasło musi zawierać min. 3 znaki i max. 12 znaków
* - pole obowiązkowe
Przypomnij hasło
Witaj
Usuń konto
Aktualizacja danych
  Informacja
Twoje dane będą wykorzystywane do certyfikatów.

REKLAMA

Wpłaty partycypacyjne

Czy bank może zaliczyć dodatkowe wpłaty na Fundusz Wsparcia Kredytobiorców do kosztów uzyskania przychodów?

Dyrektor Krajowej Informacji Skarbowej (KIS) wydał interpretację, w której wyjaśnił, że dodatkowe wpłaty wnoszone do Funduszu Wsparcia Kredytobiorców nie mogą zostać zaliczone przez bank do kosztów uzyskania przychodów na podstawie art. 15 ust. 1 ustawy o podatku dochodowym od osób prawnych.

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA