REKLAMA

REKLAMA

Kategorie
Zaloguj się

Zarejestruj się

Proszę podać poprawny adres e-mail Hasło musi zawierać min. 3 znaki i max. 12 znaków
* - pole obowiązkowe
Przypomnij hasło
Witaj
Usuń konto
Aktualizacja danych
  Informacja
Twoje dane będą wykorzystywane do certyfikatów.

REKLAMA

Technologia

Czy wymiana pieniądza elektronicznego na złotówki generuje przychód dla banku?

Dyrektor Krajowej Informacji Skarbowej (KIS) wydał interpretację, w której potwierdził, że wymiana pieniądza elektronicznego na złotówki nie generuje po stronie banku przychodu w rozumieniu art. 12 ustawy o podatku dochodowym od osób prawnych.

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA