REKLAMA

REKLAMA

Kategorie
Zaloguj się

Zarejestruj się

Proszę podać poprawny adres e-mail Hasło musi zawierać min. 3 znaki i max. 12 znaków
* - pole obowiązkowe
Przypomnij hasło
Witaj
Usuń konto
Aktualizacja danych
  Informacja
Twoje dane będą wykorzystywane do certyfikatów.

REKLAMA

Masaż leczniczy

Czy świadczenie usług masażu leczniczego podlega zwolnieniu z podatku VAT?

Krajowa Informacja Skarbowa (KIS) w swojej interpretacji wyjaśniła, że usługi masażu leczniczego świadczone przez podatniczkę nie będą podlegały zwolnieniu z opodatkowania podatkiem VAT, gdyż nie spełnia ona wymogów podmiotowych określonych w art. 43 ust. 1 pkt 19 ustawy o VAT dotyczących wykonywania zawodów medycznych.

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA