REKLAMA

REKLAMA

Kategorie
Zaloguj się

Zarejestruj się

Proszę podać poprawny adres e-mail Hasło musi zawierać min. 3 znaki i max. 12 znaków
* - pole obowiązkowe
Przypomnij hasło
Witaj
Usuń konto
Aktualizacja danych
  Informacja
Twoje dane będą wykorzystywane do certyfikatów.

REKLAMA

Kontenery

Czy kontenery socjalne i biurowe to urządzenia przemysłowe w świetle ustawy o CIT?

Krajowa Informacja Skarbowa (KIS) uznała, że kontenery socjalne, biurowe oraz sanitarne, wynajmowane przez polskiego przedsiębiorcę od austriackiego kontrahenta, kwalifikują się jako „urządzenia przemysłowe” według art. 21 ust. 1 pkt 1 ustawy o CIT.

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA