REKLAMA

REKLAMA

Kategorie
Zaloguj się

Zarejestruj się

Proszę podać poprawny adres e-mail Hasło musi zawierać min. 3 znaki i max. 12 znaków
* - pole obowiązkowe
Przypomnij hasło
Witaj
Usuń konto
Aktualizacja danych
  Informacja
Twoje dane będą wykorzystywane do certyfikatów.

REKLAMA

Fundusz gwarantowanych świadczeń pracowniczych

Czy dopłaty do wypoczynku dzieci pracowników mogą korzystać ze zwolnienia podatkowego?

Krajowa Informacja Skarbowa (KIS) w swojej interpretacji potwierdziła, że dopłata/dofinansowanie ze środków Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych do wypoczynku dziecka pracownika, które nie ukończyło 18 lat, może korzystać ze zwolnienia przedmiotowego, o którym mowa w art. 21 ust. 1 pkt 78 ustawy o podatku dochodowym od osób fizycznych.

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA