Czy koszty produktów spożywczych używanych do fotografii kulinarnych można uwzględnić jako koszty prowadzenia działalności?
REKLAMA
REKLAMA
Koszty produktów spożywczych w fotografii kulinarnej a koszty prowadzenia działalności
Osoba prowadząca działalność gospodarczą zajmuje się fotografią kulinarną, gdzie przygotowuje potrawy, fotografuje je i sprzedaje zdjęcia na swojej stronie internetowej lub w bankach zdjęć. Potrawy, które są przygotowywane do zdjęć, nie są spożywane, ponieważ są traktowane substancjami, które sprawiają, że jedzenie wygląda apetycznie na zdjęciu, ale nie nadaje się do jedzenia.
Treść jest dostępna bezpłatnie,
wystarczy zarejestrować się w serwisie
Załóż konto aby otrzymać dostęp do pełnej bazy artykułów oraz wszystkich narzędzi
Posiadasz już konto? Zaloguj się.REKLAMA
REKLAMA
© Materiał chroniony prawem autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu za zgodą wydawcy INFOR PL S.A.