REKLAMA

REKLAMA

Kategorie
Zaloguj się

Zarejestruj się

Proszę podać poprawny adres e-mail Hasło musi zawierać min. 3 znaki i max. 12 znaków
* - pole obowiązkowe
Przypomnij hasło
Witaj
Usuń konto
Aktualizacja danych
  Informacja
Twoje dane będą wykorzystywane do certyfikatów.

REKLAMA

Współwykonawca

Czy dochody z dostaw towarów i usług na rzecz sił zbrojnych USA są zwolnione z PIT?

Krajowa Informacja Skarbowa (KIS) potwierdziła że dochody otrzymywane z tytułu świadczenia specjalistycznych usług na rzecz sił zbrojnych USA są zwolnione z opodatkowania na podstawie art. 21 ust. 1 pkt 46c Ustawy o PIT.

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA