REKLAMA

REKLAMA

Kategorie
Zaloguj się

Zarejestruj się

Proszę podać poprawny adres e-mail Hasło musi zawierać min. 3 znaki i max. 12 znaków
* - pole obowiązkowe
Przypomnij hasło
Witaj
Usuń konto
Aktualizacja danych
  Informacja
Twoje dane będą wykorzystywane do certyfikatów.

REKLAMA

świadczenia

Czy powtarzające się świadczenia niepieniężne na rzecz spółki są opodatkowane VAT?

Krajowa Informacja Skarbowa (KIS) uznała, że powtarzające się świadczenia niepieniężne wykonywane na rzecz spółki, zgodnie z art. 176 kodeksu spółek handlowych, są opodatkowane podatkiem od towarów i usług (VAT).

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA